Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst

Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst

Ben jij op zoek naar een uitdagende commercieel administratieve functie? Heb jij een positieve drive en staat resultaatgerichtheid bij jou hoog in het vaandel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat zijn je werkzaamheden?

Als Commercieel Medewerker Binnendienst heb je een spilfunctie in het team. Met jouw commerciële inzicht en ervaring signaleer je kansen en mogelijkheden die je samen met je collega’s verder vorm geeft om de resultaten van onze organisatie te vergroten. Je bent niet bang om initiatief te nemen en met een creatieve oplossing te komen. Je bent succesvol, omdat je in staat bent goed te luisteren naar de klant, maar ook door je onderhandelingsvermogen. Binnen deze functie sta je onze bestaande en nieuwe opdrachtgevers te woord en geeft ze advies. Wanneer ze een vraag hebben zijn ze bij jou aan het goede adres. Je zorgt ervoor dat de offertes gemaakt worden en de orders juist worden afgehandeld. Daarnaast verricht je diverse administratieve werkzaamheden.

Wie ben jij?

Je hebt aantoonbare commerciële werkervaring en beschikt over MBO werk- en denkniveau.
Je hebt een goede beheersing van het MS office pakket en als je gewerkt hebt met Exact dan is dat een pré.
Je weet feilloos prioriteiten te stellen en weet deze ook goed te plannen en te organiseren.
Je instelling is flexibel en je hebt een hands-on mentaliteit.
Je kunt goed zelfstandig, maar ook in teamverband werken.
Je bent commercieel en dienstverlenend ingesteld.
Je ziet kansen en denkt in oplossingen.
Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Overige talen zijn een pré.

Wie zijn wij?

BituNed, gevestigd in Bodegraven, richt zich op alle betrokken partijen in de wegenbouw. Kenmerkend is de platte organisatie met korte lijnen die zorgt voor een efficiënte samenwerking met de verschillende marktpartijen. Met de klant centraal onderscheidt BituNed zich door een hoog serviceniveau waarbij flexibiliteit en korte responstijden gebruikelijk zijn. Door jarenlange ervaring én de daarmee opgebouwde expertise is BituNed uitgegroeid tot een gerespecteerde partij, daar waar het gaat om bitumen en speciale producten voor de wegenbouw. Primair doel is het creëren van klanttevredenheid op de korte én lange termijn.

Je rol binnen het team?

Je bent de sparringpartner van de Sales manager en werkt nauw samen met de Administratief medewerker. Teamspirit vinden we heel belangrijk; waar nodig helpen we elkaar.

Wij bieden:

een fulltime functie (40 uur), 32 uur is bespreekbaar;
een tijdelijk aanstelling met uitzicht op een vast dienstverband;
marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden;
een zelfstandige functie met ruimte voor initiatief;
een informele en gezellige werksfeer in een klein team;
mogelijkheid voor het volgen van trainingen en opleidingen.

Sollicitatieprocedure?

Past deze baan bij jou? Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie met CV naar Roger Vrijman (r.vrijman@bituned.nl). Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met Roger (0182-399112).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.