Actueel

N206 Tjalmaweg bij Valkenburg (ZH)

De ir. G. Tjalmaweg (N206) bij Valkenburg (ZH) krijgt 2×2 rijstroken en wordt voor een deel verdiept aangelegd.

Als onderdeel van deze werkzaamheden van Boskalis, heeft BituNed in 2022 en 2023 op verschillende betonnen dekken én de tunnelbak een waterafsluitend membraan Sealoflex SC aangebracht.

Productie en verwerkingsinstructies Sealoflex Color (LT)

In de publicatie “Toepassing gekleurd asfalt 2023”, geschreven door Ooms Producten en Latexfalt van april jl., wordt geconcludeerd dat het met kleurloze synthetisch bindmiddelen mogelijk is om binnen de Arbonormen én kwalitatief goed kleurasfalt te produceren.

Sealoflex Color (LT) is een hoogwaardig SBS-polymeer gemodificeerd, pigmenteerbaar synthetisch bindmiddel voor toepassing in kleurasfalt (lage temperatuur).

Asfaltwapening op Maastricht Aachen Airport

Ongeveer een maand geleden heeft BituNed in opdracht van Dura Vermeer zelfklevende asfaltwapening GlasGrid GG200 geleverd op de start- en landingsbaan van Maastricht Aachen Airport. In totaal 60 rollen met in totaal 6.300 vierkante meter is geleverd en geplaatst met speciaal ontwikkeld materieel en gekwalificeerde vakmensen.

Sealoflex SC SAMI membraan bij de Ijsselmondse Knoop

Op 4 mei, vroeg in de ochtend, heeft BituNed in opdracht van KWS een Sealoflex SC membraan aangebracht en afgestrooid op een fietsonderdoorgang bij de Ijsselmondse Knoop te Ridderkerk. In totaal meer dan 1300m2 welke nu een waterdichte afsluiting voor het betonnen oppervlak heeft gekregen alvorens er geasfalteerd is.

Maatwerk biobased bindmiddel

  Maatwerk biobased bindmiddelen voor optimale verduurzaming van asfaltverhardingen! Met de hoge restwaarde (20 jaar na aanleg!) van Sealoflex gemodificeerd asfalt, is in uitvoerige samenwerking

Geogrids GlasGrid®

Optimale functionaliteit van asfaltwapening ? De juiste toepassing én applicatie ! #Gridseal Beproefd en bewezen systeem; RWS proefvakken 1992. In beeld werkzaamheden in Noord-Holland Geogrids

Sealoflex PMB – duurzaamheid & circulariteit

Duurzaamheid en energietransitie. Veelbesproken onderwerpen, ook in de GWW. Duurzaamheid begint al bij levensduurverlenging. Dat vindt Roger Vrijman, directeur bij BituNed. Lees het volledige artikel

Een prettige vakantie gewenst!

BituNed is op de gebruikelijke kantoortijden bereikbaar gedurende de gehele vakantieperiode. Alle producten zijn zonder beperkingen beschikbaar.

Coronavirus

Ook bij BituNed nemen wij maatregelen om de verdere verspreiding van het Corona virus tegen te gaan. Daarbij zullen we ons, binnen de mogelijkheden, inzetten om de service en leveranties naar onze klanten zoveel mogelijk veilig te stellen.

Reconstructie A9 Gaasperdammerweg

De A9 wordt verbreed naar 5 rijstroken per rijrichting, ca. 3 km hiervan wordt aangelegd in een landtunnel. Op het dak van deze landtunnel wordt een park aangelegd. Dit park zorgt voor een betere luchtkwaliteit, minder geluidoverlast, alsmede een natuurlijke verbinding tussen de verschillende wijken in Amsterdam Zuid-Oost.

Voor een waterdichte afsluiting van het betonnen dak brengt BituNed

Sealoflex SC-4 aan. Alvorens de dekken te behandelen is er in overleg met de aannemerscombinatie IXAS een ontwerp gemaakt voor de juiste afdichting van de dilatatievoegen.

Uitvoeringsperiode: september-november 2019

GLASGRID® PM-ASFALTWAPENING

GLASGRID® PM-ASFALTWAPENING Het innovatieve onderhoudsproduct tegen scheurvorming in asfalt rond putdeksels. GlasGrid PM-asfaltwapening bestaat uit zelfklevende standaard GlasGrid glasvezel rasternetten met een versterkte bitumenlaag, speciaal ontwikkeld

GLASGRID® PG Asfaltwapening

GLASGRID® PG Asfaltwapening GlasGrid PG(Patch Grid) is een snel verwerkbare asfaltwapening voor toepassing in kleine reparatie vakken. GlasGrid PG bestaat uit een glasvezelraster met een hoge en voorzien